Over ons

Voor iedereen de perfecte grasmat | Grasmaaier liefhebbers

Voor iedereen hét perfecte gazon

Uit eigen ervaring weet ik hoe frustrerend het soms kan zijn om de perfecte grasmat te realiseren. Er luidt niet voor niets een gezegde die zegt: “het gras is altijd groener bij de buren“. Onze taak (en tevens de missie van deze website) is om hét perfecte gazon te realiseren, voor iedereen. Dat doen wij door middel van handige tips & tricks, maar ook door lijsten te maken met beste grasmaaiers.

Achter de schermen zijn wij constant bezig om onze content te verbeteren en nieuwe artikelen te schrijven. Heb jij op- of aanmerkingen op een van de artikelen of mis je nog een artikel over een bepaalde onderwerp? Laat het ons gerust weten en stuur ons een berichtje. Wij staan natuurlijk altijd open voor feedback en vinden het leuk om van de lezers te horen.

Ik wil je graag even voorstellen aan het kleine team van welgeteld 3 personen:

Frank Coppelmans

Frank Coppelmans

Oprichter

Mijn naam is Frank. Van kinds af aan ben ik al bezig met tuinieren. Mensen verklaarden me vroeger voor gek dat ik ‘gratis’ mijn moeder in de tuin hielp. “Als je maar doet wat je leuk vindt”, reageerde ik dan. Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar hovenier. In mijn speciale werk heb ik tientallen grasmaaiers van klanten kunnen testen. Op deze website deel ik mijn ervaringen met deze grasmaaiers, zodat jij een betere koopkeuze kan maken.

Maud Jansen

Maud Jansen

Content Marketeer

Mijn naam is Maud. Ik ben pas afgestudeerd en heb de opleiding Communicatie afgerond aan de Avans in Tilburg. Sinds kort werk ik samen met Frank. Hierbij ondersteun ik hem bij het aanvullen van content en het onderzoek doen naar nieuwe, interessante onderwerpen. Door onze krachten te bundelen, produceren wij artikelen die voor elke grasmaaier liefhebber interessant zijn.

Jari van Ijperen

Jari van Ijperen

Marketing Stagiair

Hallo! Ik ben Jari. Ik loop sinds kort een marketing stage bij grasmaaieradvies.nl. In mijn werk als marketeer zorg ik voor leuke uitingen op de website. Daarnaast doe ik veel onderzoek voor verschillende artikelen. Ik schrijf hierbij een eerste opzet, waarna deze door Maud of Frank gecontroleerd en aangescherpt worden. Ook zorg ik voor de daadwerkelijke publicatie van de artikelen op de website!

Waar zijn wij goed in?

Natuurlijk is het perfecte gazon realiseren onze uiteindelijke missie. Maar ook het delen van handige tips en tricks helpen jou verder als tuinier. Hiernaast zie je onze sterke punten:

  • Het perfecte gazon realiseren 90% 90%
  • Delen van tuintips 70% 70%
  • Social Media (we zijn niet overal even goed in) 50% 50%
  • Klanttevredenheid 85% 85%
N

Beste Grasmaaier

Wij doen uitgebreid onderzoek naar de beste grasmaaier voor jouw gazon!

Grasmaaier Tips

Wij delen handige tips om de perfecte grasmat te realiseren.

Grasmaaiers vergelijken

Vind je het moeilijk een keuze te maken? Wij schrijven handige vergelijkingen.

Grasmaaier aanbiedingen

Wij houden je perfect op de hoogte van de laatste (en beste) deals.